The View, Epping Forest

The visitor centre at The View is a perfect showcase for Cod Steaks’ fully comprehensive service, delivering interpretative design all the way through to build and installation.

Starting with an initial concept of layered woodland landscapes, Cod Steaks developed an affordable eco friendly display system based on profile cut sterling board. This theme was mirrored throughout the exhibition design.

The space consists of four different zones and includes a shop with temporary exhibition space. Graphics were cut from 2D panels and layered up within the cabinets to create miniature 3D landscapes for the display of relevant content.

www.cityoflondon.gov.uk

Exhibitions

Tap into our experience of designing award winning exhibitions for museums, heritage sites and visitor centres.

Case studies >

Theming

Visitor attractions across the world have benefited from our creative talents.

Case studies >

"Cod Steaks have created an atmospheric attraction that Londoners want to visit, staff and stakeholders are proud of and that appeals to people from diverse backgrounds, yet provides sufficient layers of information and variety for people to visit again and again "

Catherine Cavanaugh, Project Manager - Epping Forest Visitor Centre